CONCERT HALLDOR MAR

CONCERT HALLDOR MAR

Go to tickets
CONCERT HALLDOR MAR

CONCERT HALLDOR MAR

LOCAL SOCIAL de SAUS . Carrer Perimetral, SAUS 17467, Girona. See map


Online sales are closed.

For more information please contact the organizer.

The organizer's data is in the "Brought to you by" section.

Description

La Casa de Cultura de Camallera organitza el primer concert de l'estiu en format sopar-concert.

Programat a les 20h per sopar perque families, grans i petits, tothom puguir venir. Espai cobert i obert .... si plogués allà estarem igualment ; -) Concert a les 21:30h

Entrada anticipada 8€ ( amb consumició) Menors de 14 anys gratuït .Entrada a taquilla 10€.

Tot i tenir sang islandesa, Halldor Mar ha demostrat estar molt arrelat a la cultura catalana. Al seu primer àlbum, 'Winds', va reformular en anglès coneguts temes de "la nova cançó", reinterpretant clàssics de Joan Manel Serrat, Jaume Sisa o Raimon, entre d'altres.
 
El seu darrer treball discogràfic, "Records", és un disc íntim, ple de moments i records d'infància, experiències traumàtiques i vivències personals però, a la vegada, universals. L'àlbum inclou 9 cançons originals, 3 en anglès i 6 en català, i 2 versions, una d’en Llach i una altra d’en Sisa. "He composat en català per primer cop, una experiència nova i emocionant i, també cal dir-ho, complicada. Un repte. Un agraïment a tantes persones que m’han acollit...".
 
Al 2018 en Halldor Mar es va convertir en un dels personatges més estimats a Catalunya gràcies al programa de TV3 “Katalonski”. El músic, viatja a diferents llocs del món per trobar-se amb gent que no és catalana però que ha après el català i als quals aquesta decisió els ha canviat la vida. Com diu la cançó que el Halldor ha fet per a la sintonia del programa: "No hi ha estranys en aquest món, només amics que encara no has conegut.".

Ens veiem allà!!!!

Access policy

This event has no age restrictions.

Share it!

Brought to you by

CASA DE CULTURA JOSEP RIBOT CAMALLERA

Details
Cookies help us deliver our services. By using our services, you agree to our use of cookies. Learn more